Volkswagen Bestelwagens

Volkswagen, een van de hoofdnamen in het rijk van de motorisering, zijn eveneens eminent als een maker van waarde bestelwagens. Hun meest recente bereik biedt een volledige reikwijdte van enorme, middelgrote en kleine voertuigen, waardoor u de klant de grootste beslissing om uw zakelijke behoeften te voldoen.

Een ideale bestelwagen voor de particuliere onderneming is de Volkswagen Caddy. Hij is gepolijst en kleiner, maar biedt alle vrachtruimte die u nodig hebt. Wat meer is, op de kans dat u die extra vervoersruimte nodig hebt, zal de Caddy Maxi met 4,4 kubieke meter capaciteit het werk voor u doen.

De Caddy heeft een 104 pk TDI PD-motor, meer dan geweldig genoeg om de belasting aan te kunnen. Hij heeft een laadvermogen van 724kg en een aanhangwagengewicht dat oploopt tot 1.425kg. De Caddy is ook in volgeladen toestand gemakkelijk hanteerbaar. Met zijn vijandige rolbeugels voor en achter en zijn fenomenale vering is de Caddy even gemakkelijk te hanteren als om het even welk voertuig, ongeacht de omstandigheden op straat.

Toegevoegd aan het Caddy gamma is de Caddy Maxi bestelwagen. Deze heeft een laadruimte van 4,42 kubieke meter, een laadruimte lengte van 2250 mm en een geremde aanhangwagen lading van 1500 kg.

Ook heeft Volkswagen hun groene accreditaties opgewaardeerd met hun nieuwe Caddy bestelwagen. De Caddy Maxi EcoFuel, die een extra één kubieke meter aan vrachtruimte geeft, wordt aangedreven door CNG (verpakt brandbaar gas) en is de belangrijkste in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbare bedrijfswagen die deze andere optie biedt.

In het geval dat u op zoek bent naar een optie die groter zou kunnen zijn dan de VW Transporter is de meest ideale bestelwagen voor u. Dit busje is ongelooflijk nog garandeert eco-vriendelijkheid met een 785 mijl bereik voorafgaand aan het bijvullen van de tank. De uitvoering is altijd van topklasse, in ieder geval, terwijl het vervoeren van een aanzienlijke last, terwijl het hoge niveau Lane Change Assist kader garandeert de veiligheid bij het rijden op snelwegen.

Als u een bestelwagen nodig hebt die nuttig en aanpasbaar is en veel ruimte biedt, waarom denkt u dan niet aan de Crafter? De nieuwe Volkswagen Crafter bestelwagen is groter gemaakt dan de vorige vormen, op deze manier toe te voegen aan zijn aanpassingsvermogen. Ook is er geen gebrek aan beslissing bij het kiezen van de Crafter, met een hemelsbreed scala aan keuzes. Oldtimer huren VW busje T1 zonder Chauffeur trouwbusje

Het heeft schuifdeuren die stapelen en dumpen eenvoudig maken. Er is ook een keuze uit drie dakvormen. De extra hoge vorm heeft een kaphoogte van 2.140 mm. De Transporter biedt ook laadlengtes van 2.600, 3.265, 4.300 en 4.700 mm, terwijl de acht aangeboden straatvolumes variëren van 7,5 tot 17 kubieke meter, wat organisaties een verbluffende keuze biedt.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *